Mød Rasmus

Socialdemokrat Jeg er gået ind i politik, fordi jeg tror på et samfund med plads til alle. Mit navn er Rasmus Horn Langhoff, og jeg er dit lokale Socialdemokratiske folketingsmedlem.


Kort om mig:

Født i 1980 og opvokset på Vestsjælland
Gift med Anne og far til Ingeborg
Folketingsmedlem siden 2011, valgt i Odsherred og Kalundborg
Socialdemokraternes ligestillingsordfører og turismeordfører
Uddannet historiker fra Københavns Universitet


Jeg er født i 1980 i Slagelse og har mine familiemæssige rødder her på Vestsjælland, hvor jeg er vokset op. Jeg er uddannet i Historie og Medier og kultur, gift med Anne Sina, der også er socialdemokratisk folketingsmedlem. I 2014 blev vi forældre til Ingeborg.

 

Politik har fyldt meget i mit liv. Som 13-årig meldte jeg mig ind i Socialdemokratisk Ungdom (DSU), hvor jeg var meget aktiv i en årrække. Sideløbende med mine historiestudier arbejdede jeg desuden som studentermedhjælper for Socialdemokraterne på Christiansborg, blandt andet for borgmester i Odsherred, Thomas Adelskov. I 2011 blev jeg valgt til Folketinget i Sjællands Storkreds.

 

Jeg er gået ind i politik, fordi jeg tror på et samfund med plads til alle. Et samfund hvor alle får lov til at udfolde sig, og hvor alle kan føle tryghed i hverdagen. Sådan et samfund får vi kun, hvis vi styrker vores velfærd. Derfor vil jeg arbejde for at fremtidssikre og styrke det velfærdssamfund, vi har i dag. Her spiller særligt uddannelse, arbejdsmarked og transportpolitik en stor rolle.

 

Det kan du læse mere om under min politik.